Princeville

Hotel Princeville

Informatie

Aan de snelweg A16 tussen Rotterdam en Antwerpen ligt Hotel Princeville Breda. Dit hotel is aangesloten bij de Van der Valk keten. In 2006 is het nieuwe gebouw geopend, voorzien van 127 luxe kamers waaronder een aantal luxe suites, een restaurant, Grand Café en 23 vergaderzalen.

Op de begane grond is een aangepast toilet aanwezig en het hotel is voorzien van een aantal hotelkamers voor mensen met een functiebeperking. De verdiepingen zijn behalve met de trap ook met de lift te bereiken. Bij de entree is een hellingbaan gemaakt en op verzoek worden specifieke aanpassingen geregeld, zoals een hoger bed in de kamer of een ringleiding in de vergaderzaal. Overal in het hotel kun je gratis gebruik maken van draadloos internet.

In het hotel zijn huisdieren toegestaan, mits aangelijnd. Ook zijn er speciale 'huisdierenkamers' die je kunt reserveren. Dit zijn luxes kamers waar je samen met je huisdier kunt overnachten. Voor het verblijf van je huisdier betaal je geen toeslag op de kamerprijs.

In restaurant 'de Barones' ben je elke dag van het jaar van harte welkom voor ontbijt, lunch en diner. Ook in het Grand Café kun je terecht, voor een kop koffie, borrel,  lunch of diner. In het Grand Café wordt dezelfde menukaart gehanteerd als in het restaurant.

Het hotel heeft naast een modern fitnesscenter ook een zwembad, jacuzzi, sauna en hammam. Dit zwembadgedeelte is luxueus ingericht, waardoor je gelijk de rust ervaart en kunt genieten. Je kunt hier heerlijk de dag ontspannen beginnen of juist afsluiten. Er is een omkleedruimte waar je ook kunt douchen.
Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van deze faciliteiten.

Je kunt ook van een massage genieten, massages vinden plaats op je hotelkamer. Massages worden verzorgd door een professionele masseuse van Massagepraktijk V.O.E.L. 

Toegankelijkheidsvoorzieningen
Algemene toegankelijkheid
Lichamelijke beperking
Visuele beperking
Auditieve beperking
Bekijk voorzieningen

Fout gespot? Meld het ons.

Op de kaart

Reviews

Wat vind jij?