Veelgestelde vragen van ondernemers

Ik sta op de website, maar mijn gegevens kloppen niet (meer).

Neem contact op via het contactformulier. Geef daarbij duidelijk aan om welk gebouw/object het gaat en wat de wijzigingen zijn. Adres- en contactgegevens kunnen wij eenvoudig aanpassen. Omdat wij betrouwbaarheid willen garanderen, kunnen toegankelijkheidsgegevens niet zomaar worden aangepast. Soms volstaat het sturen van een foto van de nieuwe situatie, in andere gevallen is een nieuwe toegankelijkheidscheck ter plaatse nodig.

Hoe komt het dat mijn collega-ondernemer er wél op staat en ik niet?

De informatie op Gewoonweg.nl is afkomstig uit verschillende projecten, allemaal met een ander kader (cultuur, sport, verblijfsaccommodaties enzovoort). Misschien viel jouw bedrijf net buiten het projectkader of heb je de correspondentie hierover gemist. Hieronder lees je hoe je bedrijf alsnog op de site kan worden toegevoegd.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn gebouw/object ook op Gewoonweg.nl wordt vermeld?

Gebruik het contactformulier om een e-mail te sturen en wij nemen dan binnenkort contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kost een vermelding op de website?

Dat ligt er aan. In het kader van een bepaald project is vermelding vaak kosteloos. Bij aanmelden zullen wij altijd nagaan of dit het geval is. Mocht je niet binnen een bepaald project vallen, dan verzorgen wij vermelding tegen betaling.

Ik wil de toegankelijkheid van mijn locatie verbeteren. Hoe pak ik dat aan?

Neem in elk geval contact op via het contactformulier. Wij kunnen adviseren over de stappen die je kunt nemen en wie je verder kan helpen. Soms zijn het maar kleine dingen die de toegankelijkheid verbeteren.

Toegankelijkheidsadvies, wat kost dat?

Voor het beoordelen van complexere situaties of het toetsen van (bouw)plannen werkt Zet werkt altijd op offertebasis. Dat betekent dat je vooraf een duidelijk beeld hebt van de kosten die je kunt verwachten. In veel gevallen zijn de kosten maar een fractie van de totale (ver)bouwkosten. Maar een goed advies voorkomt teleurstellingen en onnodige herstelwerkzaamheden.